Karijera

Želite priliku da u potpunosti ostvarite svoj potencijal? Želite vidjeti kako vaše ideje postaju stvarnost, pomjerati  svoje granice i imati stvarni uticaj na razvoj i napredak mobilne industrije u svijetu?  Pridružite se našem timu i zgrabite priliku da se sve ovo i ostvari.

NTH Grupa je u mobilnoj industriji pozicionirana kao one-stop shop za mobilne tehnologije i rješenja. Radimo sa svjetski poznatim firmama i brendovima i nudimo prvoklasnu tehnologiju, state-of-the-art inovacije i stručnu podršku.

Uz postojećih 20 + kancelarija širom svijeta, kontinuirano širimo svoju prisutnost u svijetu te želimo da nam vi pomognete u ekspanziji.

NTH Grupa trenutno zapošljava 250 + mladih, motivisanih profesionalaca koji se svakodnevno nalaze na čelu mobilne revolucije. Želite li im se u tome pridružiti? Provjerite otvorena radna mjesta putem linka u meniu.

Ukoliko nema otvorenih radnih mjesta koja odgovaraju vašem profilu, a zanteresovani  ste za rad u NTH Grupi, pošaljite nam otvorenu molbu na careers@nth.ch. Radujemo se susretu s vama.