VAS provajderë

VAS usluga

Prilagođene VAS usluge – vi imate ideju, mi rješavamo sve ostalo

NTH Grupa djeluje kao međunarodni server za VAS servise i usluge od 2001. godine. Sarađujemo s 100+ medijskih kuća i pružatelja VAS usluga kao ekskluzivni B2B pružatelj kompletnih tehnoloških i operativnih usluga. Uz proizvode, radne okvire i platforme vlastite proizvodnje možemo na zahtjev isporučiti end-to-end prilagođena rješenja (uključujući konsultacije, ideje, koncepte, specifikacije, dizajn, development, testiranje i implementaciju u vlastiti ili klijentov data centar). Jednom kad je rješenje u pogonu, pružamo 365/24 operativu, upravljanje, podršku i profesionalnu podršku za krajnje korisnike.

U naše usluge su ugrađeni mnogi elementi, uključujući direktnu naplatu kod operatora, SMS, MMS, IVR, mobilni internet, mobilne aplikacije, streaming i back-end rješenja, uključujući CRM i user wallet. Napredne platforme za logiku servisa omogućavaju  da pružamo najkraće moguće vrijeme integracije usluge sa spoljnim platformama i sistemima.

Nudimo:

  • Razne tipove usluga: igre, glasanja, usluge koje se baziraju na IVR tehnologiji, društvene mreže, pretplata na sadržaj, video na zahtjev, itd.
  • Različite načine plaćanja (jednokratno ili pretplata) i lokalno optimiziranje toka naplate
  • Savjetovanje, koncept i realizacija monetizacije za vlasnike sadržaja i medijske kuće
  • Hosting u našim međunarodnim data centrima
  • Sve usluge i rješenja mogući su kao white label
  • Sve usluge uključuju i naprednu poslovnu analitiku, pružajući dubok uvid u preformanse usluge, što se koristi za kasnije donošenje odluka i optimizaciju