Misija & Visija

Mobilno poslovanje i Internet imaju dominantan uticaj na sve brže globalne promjene oko nas. Kako bismo mogli održati i povećati svoje poslovanje u narednih deset godina i dalje, kontinuirano pratimo najrelevantnije trendove i tehnologije te promjene u potrebama naših kupaca koje će uticati na naše i njihovo poslovanje i oblikovati ga u godinama koje dolaze. Ono što radimo danas oblikuje našu budućnost, i toga smo svjesni. Zato smo u mogućnosti pomoći našim partnerima i kupcima da nam se pridruže među dobitnicima u vremenima koja dolaze.

Naša strategija

Poslovni uspjeh NTH Grupe pokreću 3 ključna elementa: brzina, ekspanzija i inovacija.

 

Brzina

Tržište je postalo brzo i globalno, kao i konkurencija. Bez obzira na njihovu veličinu, brži pobjeđuju spore.

Širenje

Naši strateški ciljevi će ponuditi više direktnih veza s operaterima mobilnih mreža nego bilo koji drugi konkurent.

Inovacija

Predvidjeti i prilagoditi se novim trendovima i zahtjevima kupaca pomoću inovacija, implementacija najnovijih tehnologija te adaptacije poslovnih modela.

Misija

Stvaranje inovativnih „Ključ u ruke“ mobilnih rješenja koja pokrivaju kompletan lanac vrijednosti mobilnog poslovanja s ciljem kako bi se postiglo maksimalno zadovoljstvo klijenta- partnera kroz dugo i prosperitetno partnerstvo.

 

Vizija

Postati lider na tržištu kroz upravljanje komunikacijskom revolucijom i opravdati očekivanja istinske mobilnosti s pametnim inovacijama kreiranim od strane visoko motivisanog tima profesionalaca.